A nyár a fesztiválok tekintetében a csúcsidőszak, de ne felejtsük el, hogy az év többi évszakában is rengeteg, igényes fesztiválozási lehetőséget találunk a programszervező oldalakon keresztül.
Nem egy fürdőváros rendez valamelyik ünnephez kapcsolódóan vizes, wellnesses programsorozatokat. Nem egy történelmi város rendez múltjához, ünnephez kapcsolódó eseménysorozatot. Nem egy, a gasztronómia területén jeleskedő város rendez évszakhoz rendelve fesztiválokat.

Zalakaros például fürdőváros, de minden évben megrendezi a gyerekek számára, húsvéthoz kapcsolódó programsorozatát; Budapesten a tavaszi színházi évadnyitás keretében rendezi meg a Budapesti Tavaszi Fesztivált, ahol színházi darabokat, kortárs művészeti kiállításokat tekinthetnek meg a vendégek, illetve művészeti vásárokon vehetnek részt. Gyulán a városhoz kötődő programsorozatok kezdik meg a fesztiválidényt. A sok, remek eseménysorozat kifogyhatatlan tárháza remek szórakozást biztosít már a tavasz kezdetével; és még nincs vége az évnek!

A nyári fesztiválok könnyedebbek, bulizósak, leginkább a fiatalabb korosztály számára jelentenek nagyobb élményt, emellett az igényesebb, művészeti vonalat jobban kedvelő érdeklődő is talál magának megfelelő rendezvényt.

Tavaszi őszi nyári fesztiválok

Ősszel már érkeznek a gasztronómiai fesztiválok, köthetően a szilvához, a sütőtökhöz, a szőlőhöz, a borhoz, a libához. A zalakarosi Tökfesztivál – például – egy olyan rendezvénysorozat, ahol felnőttek és gyerekek egyaránt jól érezhetik magukat.

Nyilván nem lehet nyomon követni a sok rendezvényt, hiszen mindig újítanak valamit a rendezők. Országunk is nagy ahhoz képest, hogy mennyi fesztivált rendeznek egész évben. De arra ki lehet használni a fesztiválprogramok ajánlatait, hogy előre tervezve nézzük át a programfüzetet, el tudjuk indítani a családi, illetve baráti körben a szervezést, szabadságot intézzük az adott időszakra. A szervezés eredményeként, záró mozdulataként már le is foglalhatjuk a jegyeket bármelyik online jegyértékesítéssel foglalkozó oldalon. A jegyértékesítési oldalra való feliratkozáskor e-mailes értesítést kapunk, ha valamelyik fesztivál érdekel bennünket, de még a jegyvásárlásra nincs lehetőség. Az e-mailes értesítő után viszont azonnal lefoglalhatjuk a jegyeket, darabszámtól, időponttól függetlenül. Hiszen ezeken az oldalakon lehetőség van arra is, hogy csak bizonyos napokra váltsuk meg a jegyeket.

Miután az online jegyértékesítési oldalak elérhetősége éjjel – nappal biztosított, meg tudjuk azt tenni, hogy akár éjjel 11-kor foglaljuk le az eseményre, esetleg több programsorozatra is a jegyünket. Nincs idegeskedés, nincs sorban állás – csak a gyors ügyintézés, és a várakozás: hány napot kell még aludni a programsorozatig?

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.