A fesztiválok sorai között találunk olyan rendezvénysorozatot is, mely egész nyárra, kulturált programlehetőséget kínál az igényesebb, művészet iránt érdeklők számára.

Ki ne hallott volna a Gyulai Várszínház Shakespeare Fesztiválról, vagy a Szegedi Szabadtéri Játékokról? A számos színházi fesztiválból kiemelve a két leghíresebb helyszínt, de a színházi programlehetőségek száma ennél jóval több.

Ezek a színházi fesztiválok a falak közül kiemelve, a korlátok lebontásával kínálja a színházi élményt átadni annak a közönségnek, aki érdeklődést mutat a színház valamelyik műfaja iránt.
Dráma, balett, opera, rockopera, gyerekek szóló meseadaptáció – megannyi programlehetőség valamennyi korosztály számára.

Színházi fesztiválok

A jegyek vásárlása sem okoz már gondot, sorban állás nélkül, idegeskedés nélkül el lehet intézni az online jegyfoglalási oldalakon keresztül. Ha úgy keresünk az interneten, hogy tudjuk a fesztivál nevét, akkor azon az oldalon keresztül intézhetjük a jegyvásárlást online módon. Ha pedig egy online jegyvásárlási oldalon kezdjük meg a keresést az is ugyanoda vezet – azaz mindig a még rendelkezésre álló jegyszámot lehet látni, így nem fordulhat elő az, hogy megvásárolod a jegyet, de még sincs meg a belépőjegy. Minden tranzakció után e-mailes megerősítés érkezik a postaládádba, így azonnal láthatod, hogy hol is tart a jegyfoglalásod. Nem bonyolult a kezelési felület, nem nehéz a vásárlási folyamat – bármelyik internetes áruházban is ugyanígy történik a vásárlás.

Otthonról, kényelmes, a hűvös éjszakai órákban is meg tudod vásárolni a színházi fesztiválok valamelyikére a kívánt jegyszámot. Már csak a műsor élvezete marad, és a felejthetetlen élmény – jövőre is visszatérsz!

 

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.